Sunday, July 26, 2009

Apa khabar...

ditulis sebaik saja dapat keyboard baru

Assalamualaikum warahmatullah sahabat-sahabat...

Lama tidak dapat mengupdate blog.. selain memang sentiasa beezee seorang SAHM.. seminggu lepas keyboard saya pulak 'demam'... istilah lain dah cukup hukum lah tuh... kejap ok kejap tak ok...last-last 2 hari lepas 'kong' terus...(tergendala misi nak buat entri baru) jadiknya sekadar boleh surfing2 ajelah tak boleh nak menaip apa pun. Sib baik lah si tikus okey... (mouse ler). Boleh gak lah merayau-rayau...tapi ikut jelah jejak yang dah ada...masuk dan masuk dan masuk...he he he...

Dalam merayau rayau tu terjumpalah klip2 video kat bawah nih...sekadar berkongsi..


video

mmm...gerammnyer...

video

anak sapa ni haaa....

video


Pastu pulak tak sangka terjumpa lah yang ni... ish ish ish.. kelakar bukan? Bukan? Apa pendapatan anda? (tak cukuuppppp) tu ler... solat sanggup dipermain-mainkan... ni lah dunia akhir zaman... astaghfirullah... kalau nak buat lawak pun benda lain tak boleh ker?? Patutlah Islam dihina kalau dah kita sendiri tak menjaganya. Sama-samalah kita membantu usaha atas iman agar hidayat Allah tersebar seluruh alam...amin.

Kepada sahabat yang buzz saya kat ym tu sori ler asyik balas ngan icon2 aje...

8 comments:

  1. assalamu'alaykum warohmatullahi wabarokaatuh..

    tengok video pertama dan kedua..asik tersenyum dan tertawa..

    tengok video terakhir.. jadi takut..dan ingin menangis.. astaghfirullahal'azhiim..

    ReplyDelete
  2. Kelakar nya video no 2 tu....sampai sakit perut ketawa tp so cuteeee....

    Rasanya tk elokla pulak combinekan dgn video yg ada unsur gelak ketawa. Mcm tk kena jek...sdg gelak2 sakan tp terkedu plak tgk yg ke 3...

    ReplyDelete
  3. ngeh3... cute nyer baby bab2 tu knnnn

    ReplyDelete
  4. Ye lah ina sampai hati mereka mempersendakan agama. Begitulah bila hati tidak terdidik oleh iman, lahirlah kecelaruan dalam tindakan...sampai tak boleh beza dah yang mana hak dan mana batil.

    ate ummikis...idok ler ketawa sampai tak ingat akhirat...

    jan..baby tu sebijik macam gabab c faris kan kan...hihi..

    ReplyDelete
  5. salam,
    comel kucing tu.. anak saya sampai 5-6 kali round tengok klip tu.. tapi yg solat tu mmg geram betul tengok..

    Sepang duduk mana? kampung saya kat banting, dekat le tu..

    ReplyDelete
  6. Salam izat, anak saya juga suka sangat tengok tah berpuluh kali siap dah download ke hp pun.

    Sepang di salak tinggi, taman desa vista. Haa meh la singgah kalau balik kg tu..izat duk mana plak?

    ReplyDelete
  7. Kampung saya kat Banting, Belakang Balai Polis ngan Hospital Tmn Setia Jaya. Mak say dulu ada bapa saudara duk kat salak tinggi..yg dkt2 balai polis tu..lupa pulak nama tptnya.

    ReplyDelete