Sunday, June 13, 2010

Berehat seketika...

Assalamulaikum wrt..

Apa khabar semua sahabat-sahabat dan silent reader semua...semoga kita semua mendapat hidayah Allah selalu.

Yahh... lamanya saya tidak menulis di sini... ohhh rindunyer... (cee wahhh macam byk benor cerita nak buat tuh...)

Ke mana saya menghilang? Hihi tak hilang ke mana punn...ada jer... selalu juga melayari blog sahabat-sahabat cuma invisible jer.

Disebabkan kesibukan yang melanda dengan kesihatan yang tidak mengizinkan...ditambah pc yang terpaksa di 'icu' kan... maka blog ini tinggal 'beragan' lah jawabnya..

Walaupun kesihatan dan ke'bizi'an telah beransur pulih..tapi nampaknya blog ini akan terus juga 'beragan' untuk satu tempoh yang belum pasti dek pc yang belum tahu bila akan kebahnya. Dah masuk 'icu' kan.. tak kurang jugalah kos rawatannya... (bior ler dia beragan dulu sementara saya mencari ubat cap agong..ngep3...)

Coretan ini saya tulis melalui lap top hubby yang kebetulan dia tidak menggunakannya. Macam ni lah kalau saya nak ber 'muka buku' (fb) ke baca berita-berita terkini ke terpakasalah mencuri-curi waktu bila En hubby free... (sabar je lah kan...)

Oke lah sahabat-sahabat selamat berblog lah selagi ada pc, ngep3... saya akan follow dari masa ke semasa walaupun secara invisible.

InsyaAllah setelah pc saya sihat walafiat nanti kita akan kembali bertemu dengan cerita-cerita terkini..

Wallahualam.

2 comments:

  1. Awat tak sihat je?nak dapat org baru ke?

    ReplyDelete
  2. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete